Aktuális műsor
21:00 Dokumentumsáv : Trianon egy angol diplomata szemével

Utána
22:00 Kultúrszoba

Később
23:00 Nonstop
10:05 Tudásbázis
11:05 Nonstop
18:00 Dokumentumsáv : Kunok 1. rész
19:00 Heti Közélet

 
Nyomtatható verzió 

Főoldal
Műsorok
Archívum
Magunkról
Elérhetőség

A TiszapART Kulturális Televízió 2004 novemberében jött létre. Műsorpalettáját elsősorban kulturális, tudományos-ismeretterjesztő és közéleti magazinműsorok teszik ki. Nem foglalkozik politikával, és szigorúan távol tartja magát a bulvártól. Célja, hogy bemutassa mindazokat az értékeket, amelyek körülvesznek bennünket. Küldetésként vállalja, hogy a neves művészek, nagy formátumú tudósok, a kultúra elismert egyéniségei mellett teret adjon azoknak is, akik nem állnak a rivaldafényben, de értékes és fontos munkát tesznek le az asztalra.

Szeretnénk felhívni a figyelmet mindarra a szellemi gazdagságra, amely itt, a Dél-Alföldön a történelmünkből, épített és természeti környezetünkből és az itt tevékenykedők áldozatos munkájából fakad. Műsoraink egy része Szeged művelődési- és közéletével foglalkozik, szoros kapcsolatot ápolunk a Szegedi Tudományegyetemmel. Fontosnak érezzük azonban a tágabb kitekintést, a környező települések, sőt, a hozzánk közel fekvő déli határon túli értékek felvillantását is.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy egy ilyen televíziónak van létjogosultsága, hiszen egyedi profilja révén a Szegeden és környékén műsort sugárzó televízióknál szélesebb palettán foglalkozik a kultúrával és a tudománnyal.

Ügyvezető, producer: Kenyeres Gyula
Stúdióvezető: Forró Lajos
Munkatársak: Hajdú Péter